If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Според мен тая лайсна е просто декоративна и ако влиза вода , проблема не е в нея , тя няма как да я спре , а някъде по купето или стъклата.
преди време пак имах същия проблем тогава си направих експеримент с едно шишенце от 0,5л го напълних с вода и му пробих много малка дупчица на капачката след което почнах да разливам вода точно по тази лайсна и започна да капе.днес отворих багажника и пипнах кората над щората и беше мокра както и мокета,но не както беше преди вир вода а сега е влажно
Днес забелязах, че като вкарам ключа не излиза инфо за нивото на маслото...преди при всяко даване на контакт излизаше. Не знам от кога е така...Някой да има представа от какво може да е?
Типо 1.4i.e. ex, Punto 1,9JTD. ex
Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm. ex Lancia Musa 1.4 16v Auto ex
JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex; BMW X3 3.0 Auto
Тази сутрин снимах видеото, като покарам 200-300 метра всичко си заспива и все едно нищо не е било. Като спра колата за повече от 30-40 мин., пак се чува в началото тоя звук. Не ми се вярва да е турбо, защото се чува още от 900 оборота, та мисля, че някой ролка или ремък сдава багажа вече...
Днес забелязах, че като вкарам ключа не излиза инфо за нивото на маслото...преди при всяко даване на контакт излизаше. Не знам от кога е така...Някой да има представа от какво може да е?
Ако скоро си я угасил, тази информация я прескача, понеже няма как да е коректна
sigpic 156Facelift 1.9JTD16V1591.9JTDm16V1662.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
"Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"
Ако скоро си я угасил, тази информация я прескача, понеже няма как да е коректна
Няма информация даже сутрин, когато паля колата....
Трябва диагностика,може да е сдал багажа датчика и затова игнорира това инфо.
И аз така мисля, за това съм си уговорил посещение при Иво (Pininfarina). Е и за някой други нещица де
От вчера с нова придобивка - комплект крушки за фарове и габарити Philips H7 CrystalVision 12972CV + W5W. Цветовата им температура е 4300К. Не се продават в Европа и САЩ заради ярко бялата си светлина. За сравнение BlueVision Ultra, която я има на пазара е 4000К.
Ефекта е покъртителен.
И на двата модела на Филипс им гарантират 400 часа.
На стандартните им дават 1000 без гаранция в повечето случаи.
На Philips LongLife им дават 1000-1500 часа.
Напоследък усещам от предно дясно колело виене и мязаше на лагер. Моя човек, при който ходя, потвърди и каза че лагера струва между 300 - 480лв. Има ли други варианти, че точно в момента ми е натоварено. Няма и месец от когато сменях сумактелен колектор заради вихрови клапи и там ме сериозно изтърсиха...
Напоследък усещам от предно дясно колело виене и мязаше на лагер. Моя човек, при който ходя, потвърди и каза че лагера струва между 300 - 480лв. Има ли други варианти, че точно в момента ми е натоварено. Няма и месец от когато сменях сумактелен колектор заради вихрови клапи и там ме сериозно изтърсиха...
Поздрави,
Ами аз сменях преди 2 г.,тогава беше 250 лв. SNR,ама заден.
Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Имам питане - продават ли се само тампоните на долните носачи, или вървят комплект с целия носач?
AR 155 1,7TS 8v, modified - http://www.clubalfaromeo.com/forum/s...ad.php?t=29433 Здравословно общество е това, в което почтено и с уважение към мнението на другите и към човечността, несъгласните могат да изразят своето несъгласие.
Comment